Geniet van het gebruik van de solide banden van Accelera.

Accelera produceerde haar eerste banden in 1996. Accelera is een jonge Indonesische onderneming, waarvan de fabriek is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de voet van de bergen in Bogor, Indonesië. Sentul International Circuit, een zeer groot racecircuit, ligt gemakshalve slechts zo'n drie kilometer van de Accelera fabriek. Er worden allerlei soorten banden geproduceerd voor vrachtwagens, personenauto's en bussen en geschikt voor diverse weersomstandigheden. Het maakt niet uit wat voor soort banden u zoekt, Accelera biedt betaalbare banden die niet inleveren op kwaliteit.

Omdat het bedrijf jong en de fabriek pas kortgeleden gebouwd is, heeft men bovendien van begin af aan geïnvesteerd in de modernste techniek zonder de noodzaak van investeringen om te moeten omschakelen van de productie van verouderde en slechtere kwaliteit, methoden en materialen. De nieuwe, moderne apparatuur levert hoog kwalitatieve banden, is gericht op veiligheid en innovatie, terwijl tegelijkertijd strak ontwerp en snelheid even belangrijk zijn in de productie. Een groot deel van de inspiratie achter het ontwerp en de kwaliteit, komt van de beste banden die tegenwoordig in Europa geproduceerd worden. Bovendien hecht de onderneming er grote waarde aan om aan de voorkeuren en behoeften van de consumenten te voldoen.

Hoewel het beste uit de productie en ontwikkeling van andere fabrikanten overgenomen wordt, zijn de banden van Accelera niet duur zonder dat veiligheid en duurzaamheid daarbij vergeten worden. Of u nu in de regen op een gladde weg met bladeren rijdt of op steile wegen, Accelera-banden bieden een even goede grip als op een effen wegdek op een zonnige dag. Met een korte remweg en goede grip kunt u zich veilig voelen op de weg. Voorbeelden van bandentypen van Accelera zijn: Alpha, Alpha XL, Beta, Lota en PHI; allemaal zomerbanden. Ook is er de Accelera Snow-Serie, die voor een deel bestaat uit winterbanden, speciaal ontworpen voor zware winterse omstandigheden. Bijvoorbeeld Snow XL. Winterbanden zijn ideaal voor in sneeuw en andere extreme weersomstandigheden, omdat ze een veel betere controle dan zomerbanden bieden.