Aeolus is een Chinese bandenfabrikant, die in 1965 opgericht is. Het bedrijf produceert banden voor auto's, vrachtwagens en banden voor gebruik in de landbouw. Wereldwijd is het één van de beroemdste fabrikanten voor verschillende soorten banden. Het Bedrijf verkoopt 5,5 miljoen banden per jaar en heeft een zeer goede reputatie, die met de jaren beter wordt. Het bedrijf is sinds 2002 op de Europese markt en heeft met banden voor landbouwvoertuigen en vrachtauto's een goede naam opgebouwd. Als het om personenauto's gaat, is de Aeolus Ace serie de meest opmerkelijke. De banden hebben een hoge prestatie en zijn bekend onder liefhebbers over de hele wereld.

Aeolus staat erom bekend altijd met de nieuwste technologie te werken. Op dit gebied investeerde het bedrijf het meest, want Aeolus wil haar klanten altijd de beste kwaliteit aanbieden. Het heeft ook veel tijd geïnvesteerd om het assortiment uit te breiden, wat zich als vooruitstrevend heeft bewezen. Zoals gezegd, het bedrijf biedt zowel hoogwaardige banden voor personenauto's als landbouwproducten, die met name bekend zijn om hun efficiëntie en duurzaamheid.

Banden voor bijvoorbeeld graafmachines, werden ontworpen met een speciale technologie die de banden bijzonder robuust en duurzaam maakt. Ze beweren zelfs dat bij gebruik in elke omstandigheid, het stabielste product wordt aangeboden. Met Aeolus-banden kunt u er zeker van zijn dat het werk wordt uitgevoerd op de snelste en meest efficiënte manier. Het bedrijf heeft zich in deze sector ontwikkeld als één van de toonaangevende merken. De banden zijn zeer prijsgunstig, gezien de kwaliteit. Ze zijn ook een kosteneffectieve oplossing, aangezien ze duurzaam zijn, ondanks het dagelijks gebruik.