ChengShin Tires is tegenwoordig 's werelds negende grootste bandenfabrikant. Het bedrijf werd opgericht in 1967 in China en werkt voornamelijk onder de naam Maxxis International. Het bedrijf biedt aan meer dan 20.000 mensen werk en als het gaat om het standaardsegment, is het de negende grootste bandenfabrikant ter wereld. Kijkt men echter naar de productie van fietsbanden, kunt u zeker constateren dat ChengShin 's werelds grootste fabrikant is. Daarnaast draagt het feit dat het Chinese volk veel fietst, bij tot het succes van de onderneming. Het bedrijf biedt echter ook producten in vele andere categorieën banden aan.

Alle banden van deze fabrikant worden geproduceerd in één van de drie eigen fabrieken in Xiamen, China. Om banden met de best mogelijke kwaliteit te produceren, maakt het bedrijf gebruik van de meest geavanceerde technische apparatuur en een innovatieve technologie met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Tegelijkertijd voldoet het bedrijf aan internationale normen. Het is een bedrijf dat haar werknemers niet uitbuit en voldoet aan de algemene veiligheidseisen. Dit wordt bewezen door de vele onderscheidingen en prijzen die het bedrijf heeft gewonnen.

De banden van ChengShin worden niet alleen in China verkocht, de producten zijn in meer dan 150 landen aanwezig. Naast 's werelds grootste productie van fietsbanden, worden ook banden en binnenbanden voor motoren, ATV's, personenauto's, vrachtwagens, heftrucks en land- en tuinbouwmachines vervaardigd. Gedurende het hele proces, van de productie van banden, via de logistiek, tot de levering aan winkels, probeert ChengShin altijd het proces te optimaliseren, om de beste banden aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Goede service is een belangrijk concept in de bedrijfsfilosofie.

Bij banden van dit bedrijf kunt u er zeker van zijn dat het product lang meegaat en dat u tevreden zult zijn.