Dneproshina

Dneproshina is veruit de grootste bandenfabrikant van Oekraïne. De onderneming werd in 1961 opgericht en produceert vandaag de dag banden voor veel verschillende branches. De banden onderscheiden zich omdat ze zowel aanzienlijk goedkoper zijn dan de meeste concurrenten als een uitstekende kwaliteit hebben. Wie voor een band van Dneproshina kiest, hecht waarde aan een goedkoop alternatief voor de grote, wereldwijd toonaangevende bandenfabrieken. De banden worden in een 107 hectare grote fabriek geproduceerd, waar meer dan 3.500 arbeiders werken.

Het bedrijf onderscheidt zich van andere fabrikanten, omdat de banden ook voor voertuigen in de industrie gebruikt kunnen worden. Tot de producten van Dneproshina behoren bijvoorbeeld banden voor zowel mijnbouwmachines als banden voor normale tractoren, maaidorsers, bussen, trolleybussen en natuurlijk banden voor auto's en vrachtwagens.

De onderneming produceert meer dan 150 bandenmodellen voor zowel de internationale markt als 2.000 andere artikelen die met banden te maken hebben en ook van rubber gemaakt worden. Omdat de productie vooral voor de export bedoeld is, kunt u er zeker van zijn dat de banden aan de internationale eisen voldoen.

Wanneer u besluit om voor banden van deze fabrikant te gaan, zult u besparen, omdat de Dneproshina-banden goedkoper zijn dan die van de concurrenten. Hun banden leveren immers, ondanks de duidelijk lagere prijzen, daadwerkelijk hoge prestaties. Daarnaast biedt het bedrijf haar bandenafnemers een goede service en heeft bovendien goed ontwikkelde relaties met haar verkoopspartners in meer dan 30 landen wereldwijd. Wanneer u kiest voor de banden van de grootste Oekraïense bandenfabrikant, Dneproshina, kunt u er zeker van zijn dat u banden voor een goede prijs krijgt die aan alle internationale eisen voldoen. Ook hun levensduur zal u verrassen.