Double Star

Qingdao Doublestar Rubber & Plastic Machinery is een bedrijf dat men ook onder de naam Double Star kent. Het is een zeer oud Chinees bedrijf, dat in de jaren '20 onder staatscontrole opgericht werd. Toen werd rubber hoofdzakelijk voor betere schoenen voor de arme bevolking gemaakt. Nu is de activiteit van Double Star enorm gegroeid en het bedrijf maakt banden voor alle soorten voertuigen. De onderneming is één van de 500 grootste van China. De producten worden over de hele wereld geëxporteerd, wat niet in de laatste plaats aan hun betaalbaarheid te wijten is.

Eén van de redenen voor het succes is dat dit bedrijf zich constant vernieuwt en altijd probeert nieuwe producten en oplossingen voor problemen te vinden. De onderneming is door het technische team en innovaties marktleider van de productie van banden- en rubberproducten voor industriële machines. Innovatieve banden voor zowel vrachtwagens en tractoren als voor speciale machines in de bouw- en mijnbouwindustrie hebben Double Star tot een bekend bedrijf op de wereldmarkt gemaakt.

Daarnaast produceert Double Star ook kleinere series van niet-standaard banden. Bij een dergelijke werkwijze kan het bedrijf zijn klanten van het design tot de magie van rubber en het afsluitende proces ondersteunen. In 2012 eindigde Double Star op de twaalfde plaats van grootste bandenfabrikanten en gold in China als het vierde grootste bedrijf van industriële producten. De goede reputatie van het bedrijf maakt het mogelijk om de producten wereldwijd naar veel landen te exporteren. Tegenwoordig zijn er in Europa, Zuidoost-Azië, Amerika, Afrika en het Midden-Oosten verdelers die producten van Double Star verkopen.

Deze fabrikant biedt hen daarmee een band van hoge kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Het constante verlangen van het bedrijf om innovatief te zijn, betekent ook dat u altijd zeker bent een product uit grensverleggend onderzoek te bemachtigen. Bovendien voldoen deze producten aan alle internationale eisen. Veel geluk met uw banden van Double Star!