Farm King

Farm King is een bandenserie, die speciaal voor verschillende landbouwmachines banden biedt: banden voor tractors, voor diverse landbouwapparaten en zelfs voor maaidorsmachines. Farm King is een merk dat al sinds lange tijd door het Aziatische bedrijf Tire Factory (ATF) geproduceerd wordt. Het bedrijf is ongetwijfeld de toonaangevende producent en exporteur van banden, binnenbanden en velglinten. De productiefaciliteit van Farm King is gevestigd in Jalandhar. Het bedrijf, opgericht in 1993, werd in 2008 omgezet in een naamloze vennootschap. Het bedrijf en de productie-installatie, waarmee alle producten van de Farm-King-serie geproduceerd worden, voldoen aan de internationale eisen. Ook werkt het bedrijf er voortdurend aan de productkwaliteit en het ontwerp te verbeteren.

In de branche waar ook Farm King actief is, is de vraag naar producten in een enorm tempo toegenomen. De reden hiervoor is de toenemende industrialisatie van de landbouw wereldwijd. Dit betekent dat de productiedruk op banden van Farm King enorm groot geworden is. Deze veranderingen vonden plaats in een relatief korte tijd. Vandaag de dag levert het bedrijf producten in landen zoals de VS, Canada, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Een groot deel van de banden gaat ook naar een aantal Aziatische buurlanden.

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een band van Farm King. Niet in het minst omdat het bedrijf een uitstekende klantenservice en een lange garantieperiode op de meeste producten biedt. Maar de kans dat je zal moeten terugkomen op de garantie, is klein, omdat elke band zorgvuldig wordt gecontroleerd en voldoet aan alle eisen die aan dergelijke industriële landbouwproducten worden gesteld. Het bedrijf weet hoe men voortdurend nieuwe innovaties implementeert. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat Farm King u een band van toponderzoek aanbiedt. Er zijn dus vele redenen om te kiezen voor een band van deze fabrikant.