Fortuna

Fortuna is een relatief jong bedrijf dat snel is uitgegroeid tot één van de toonaangevende merken voor betaalbare autobanden. De banden van deze fabrikant worden vooral gekocht door mensen die niet te veel willen betalen voor hun banden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de veiligheid.

Sinds haar oprichting is Fortuna snel gegroeid en heeft de dag van vandaag de reputatie een goed merk te zijn. De banden van Fortuna worden in meer dan 38 landen wereldwijd verkocht. Miljoenen auto's worden jaarlijks uitgerust met deze banden. Een deel van de groeistrategie was om de productie op elk niveau te intensiveren, zodat men in staat was de lage prijs te behouden en tegelijkertijd een goed, veilig en duurzaam product te bieden. De fabriek waar de banden gemaakt worden is een hedendaagse fabriek waar de meest moderne machines en technologieën worden toegepast. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op continue verbetering en investering. Fortuna profiteert van een unieke samenwerking met haar verdelers, uiteindelijk zorgen zij voor de plaats in het budgetsegment van het merk. Daarnaast worden voortdurend nieuwe bandenmaten voor ieder seizoen geïntroduceerd.

De banden van Fortuna hebben veel voordelen, zoals comfortabel en rustig rijden, een lage rolweerstand en een laag brandstofverbruik. De winterbanden zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in veel verschillende variaties. U kunt een band kiezen met of zonder pinnen. Er is een grote kans dat u de banden voor uw voertuig in het assortiment van Fortuna kunt vinden.

Er zijn zo veel redenen om banden te kopen van Fortuna. Het belangrijkste argument is dat u bij Fortuna banden van goede kwaliteit, die veilig zijn en voldoen aan alle internationale eisen, kunt kopen zonder dat u een vermogen moet uitgeven. U zult verrast zijn hoeveel u krijgt voor uw geld!