Gerutti is een bandenfabrikant voor diegenen die op zoek zijn naar een model van absolute budgetklasse. Deze banden zijn niet alleen gunstig als u geld wilt besparen, ze zijn in het bijzonder ook van een goede kwaliteit. De banden worden geproduceerd in Indonesië, met als doel ze voor alle automodellen banden aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar banden voor uw kleine Mazda of uw Jeep, u zult zeker de juiste band van deze fabrikant vinden.

Ondanks het feit dat de banden worden geproduceerd in Azië, is het primaire doel van het bedrijf om budgetbanden voor de export te produceren. Banden van Gerutti kan men op auto's in veel verschillende landen vinden. Vooral in de VS is het gebruikelijk dat auto's met banden van dit bedrijf uitgerust zijn. Ook al is het bedrijf in staat om de prijzen van hun producten laag te houden, men hoeft zich over de kwaliteit en veiligheid geen zorgen te maken. In de fabriek in Indonesië waar alle banden geproduceerd worden, wordt elke processtap gecontroleerd. Niet alleen het mengsel van de grondstoffen, het oorspronkelijke rubbermengsel waaruit banden worden geproduceerd, wordt gecontroleerd, maar er wordt minstens evenveel energie besteed aan het zeker stellen dat de banden aan de basisvereisten voor de stabilisatie en prestaties voldoen. Dat is één van de redenen dat de banden van Gerutti voldoen aan alle internationale normen voor banden. Deze eisen bepalen hoe veilig de banden zijn.

Kies daarom banden van Gerutti, om geld te besparen zonder in te leveren op de kwaliteit van de banden. U zult ook merken dat er van deze fabrikant banden voor een ongelooflijk aantal automodellen in alle maten zijn. Met banden van dit bedrijf heeft u meer in uw portemonnee en zal u dus meer rijplezier hebben!