Goodride

Good Ride heeft een divers assortiment van banden die overal gebruikt worden, van personenauto's, sport- en vrachtwagens, tractoren, fietsen en motorfietsen tot kruiwagens en rupsvoertuigen. Goodride ontwerpt voornamelijk banden voor industriële voertuigen, voor de landbouw- en zware industrie en personenauto's in de autosport.

Chris Gonzalez, ook wel bekend als Gonzo Drift, die in zowel de Canadese en Amerikaanse Drifting League rijdt, gebruikte de banden van Goodride bijna twee jaar en vond het absoluut geweldig. Naar zijn mening, zijn ze perfect om mee te driften, zowel in termen van prijs en prestaties. Ze vertonen ook een goede prestatie bij hoge snelheden en houden het verrassend lang uit, gezien de hoge slijtage die wordt veroorzaakt door de drift.

Goodride overtreft naar zijn mening zowel BFG, Toyo als Nitto. Hij is vooral onder de indruk van het model SV308 en beveelt het model aan voor zowel professionele chauffeurs als voor bestuurders die veel nadruk leggen op de prestaties.

Het Canadese bedrijf Goodride werd opgericht in 1958 en verkoopt zijn producten in de meeste delen van de wereld. Het motto van het bedrijf is: Eerlijkheid, integriteit en klantenservice. De fabrieken van Goodride zijn zeer geprezen en beroemd. Ze hebben onder andere een erkenning gekregen van het US Departement van transport (DOT) en de Economische Commissie voor Europa (ECE).

Het bedrijf is sterk betrokken bij de samenleving. Dit blijkt uit een persoonlijke betrokkenheid en de inzet voor resellers, partners en klanten door de vele verplichtingen buiten het normale kader van het bedrijf. De filosofie van het bedrijf is het versterken van de actieve en betrokken steun van de relaties tussen bedrijven en maatschappelijke groepen.

Goodride ondersteunt bijvoorbeeld de inspanningen van YMCA, om sterke jeugd, gezinnen en gemeenschappen op te bouwen. Daarnaast ondersteunt het bedrijf de Gemeenschap Stichting van Canada (Canada TCF). Het is een organisatie die groepen en activiteiten financiert die hun focus leggen op de verspreiding van onderwijs voor kinderen in de Derde Wereld.

Good Ride is ook een sponsor van het Canadese honkbalteam Kal Banden.