0

Geen producten in je winkelmand.

CALL SUPPORT

1234.7890
GP Spanje

De Grand Prix van Spanje is een populair Formule 1 evenement. De Spaanse GP is een van de oudste en beroemdste races ter wereld, die tussen de jaren 1894 tot 1934 en de jaren 1935 tot en met 1937 werd gehouden. De Spaanse Grand Prix was lange tijd het eerste evenement dat in Guadarrama werd gehouden, en wordt beschouwd als een van de beroemdste evenementen in de autosport. Op GP Today.net worden de laatste nieuwtjes rondom deze populaire Gran Prix nauwlettend in de gaten gehouden. Voor alle informatie over de f1, de beste chauffeurs en de laatste updates kan je het best GP Today.net in de gaten houden. 

De eerste GP van Spanje

De eerste Grand Prix van Spanje vond plaats in 1913 in Guadarrama bij Madrid. Het is, samen met de eerste Grand Prix van Ferrari, een gebeurtenis die nog steeds in de Spaanse traditie van de sport wordt herinnerd. Op de dag van de race was de tribune gevuld met toeristen en toeschouwers. Op deze tribune werd de eerste race in de geschiedenis van de sport op de baan gereden. Meer informatie over deze baan kan je vinden op GP Today.net, net als de meeste informatie of de f1 en belangrijke Formule 1 evenementen. Ook informatie over de laatste uitslagen kan je hier vinden.

Circuit de Barcelona-Catalunya

De Grand Prix van Spanje wordt momenteel gehouden op het mooie Circuit de Barcelona-Catalunya. Het is gewonnen door de Ferrari-coureur Felipe Nasr, die in de tweede race van 2016 nu twee f1 races op rij heeft gewonnen met overwinningen in de Britse Grand Prix en de Hongaarse Grand Prix. Michael Schumacher won de Grand Prix van Spanje zes keer, net als Lewis Hamilton. De Grand Prix van Spanje is een populair Formule 1-evenement voor de autosport. De GP van Spanje is volgens sommige Spanjaarden het beroemdste en meest bezochte internationale sportevenement ter wereld, met het kampioenschap meestal betwist tijdens een raceweekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *