Heidenau is een bedrijf dat alles doet om voor tweewielers de beste banden ter wereld te maken. De banden worden geproduceerd in Duitsland en door intensief onderzoek en materiaalkunde probeert men aan de eisen van de veeleisende bromfiets, motor-en scooterrijders te voldoen. Aangezien het een zeer klein bedrijf is, heeft het ook een zeer nauwe relatie met haar klanten. Op de website van het bedrijf kunt u bijvoorbeeld open brieven lezen, waaruit blijkt hoe gebruikers trots duizenden kilometers met banden van Heidenau hebben gereden. Het bedrijf beweert zelf dat ze alles doen om te voldoen aan het label "Gemaakt in Duitsland", dat altijd staat voor uitzonderlijke kwaliteit. Met deze banden op uw motorfiets of scooter kunt u er zeker van zijn dat het niet nodig is om ze op korte termijn te vervangen.

Heidenau produceert banden die aan al uw verwachtingen van hoogwaardige banden voldoen. Het doel is dat het rijden met banden van deze fabrikant altijd gemakkelijk zou moeten zijn, ongeacht of u rijdt bij hoge snelheden, een scherpe bocht neemt of rijdt in natte weersomstandigheden. In aanvulling op de productie van banden voor motorfietsen van bestaande moderne merken, produceren ze ook banden in vintage stijl, één van de meest populaire producten. In feite kunt u zelfs banden voor racefietsen vinden in het assortiment van het bedrijf. Het bedrijf heeft een breed assortiment, dat verder gaat dan de gebruikelijke banden voor motorfietsen en scooters.

Als u geïnteresseerd bent in banden die worden geproduceerd in een beperkte oplage en van hoge kwaliteit, dan is Heidenau is de perfecte keuze. Als laatste, maar niet onbelangrijk, omdat u zich met deze bandenfabrikant veilig op de weg kunt voelen is dit merk een goede keuze. De aandacht voor detail zorgt ervoor dat de duurzaamheid van de band ontzettend goed is. Als motorrijder kunt u vele duizenden kilometers met banden van Heidenau rijden!