0

Geen producten in je winkelmand.

CALL SUPPORT

1234.7890

Hoe maak je de beste foto’s van je auto?

De tijd dat we bij het zoeken naar een nieuwe auto daadwerkelijk langs veel verschillende aanbieders moesten gaan om de potentiële aankoop te bekijken, ligt ver achter ons. Tegenwoordig oriënteren we ons via het internet. Via gespecialiseerde zoekmachines vind kun je gericht zoeken naar auto’s die aan jouw wensen en eisen voldoen. Kilometerstand, prijs, bouwjaar, kleur, brandstof en aantal zitplaatsen zijn populaire criteria bij het zoeken naar een nieuwe auto.

Goede foto’s erg belangrijk

Bij het zoeken op internet zijn de foto’s van de auto veruit het belangrijkste om een goede indruk van de auto te krijgen. De meeste mensen kijken eerst alle foto’s. Pas als ze daar tevreden mee zijn, lezen ze de uitgebreide specificaties van de auto, informatie over de aanbieder en garantievoorwaarden. Als de foto’s niet goed genoeg zijn om een goede indruk te krijgen van de auto, klikt men al snel door naar de volgende aanbieding. Voor aanbieders geldt dat als de foto’s van onvoldoende kwaliteit zijn, de kans op verkoop van de auto aanzienlijk lager ligt dan wanneer de foto’s wel van hoge kwaliteit zouden zijn. Het team van www.rotoviewstudios.nl kan hierbij helpen.

Waar moeten goede foto’s aan voldoen

Het belangrijkste aan goede foto’s, is dat de belichting in orde is. De resolutie is natuurlijk ook van belang, maar tegenwoordig heeft iedere smartphone of compact camera ruim voldoende resolutie om voldoende detail te kunnen weergeven. Het is belangrijk dat de auto van alle kanten goed belicht is. Gebruik daarbij geen flitser. Met een flitser belicht je niet het hele voertuig en je ziet vaak de reflectie van de flits in de lak. Het is beter om een goede lichtbron en een draaiplateau te gebruiken. Op de site www.rotoviewstudios.nl vind je veel informatie over dit onderwerp. Met een draaiplateau kun je het voertuig van alle kanten met identieke belichting fotograferen.

Geef voldoende detail weer

Naast foto’s van het gehele voertuig, is het ook verstandig om close-ups van bijzondere of aantrekkelijke details van de auto te fotograferen. Als een auto bijvoorbeeld mooie velgen heeft, dan is het aan te raden om hier close-ups van te maken. Zo maak je professionele foto’s waarmee je de aandacht van potentiële kopers vasthoudt. De kans op een succesvolle verkoop is met goede foto’s optimaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *