0

Geen producten in je winkelmand.

CALL SUPPORT

1234.7890

Montage en onderhoud

Het is belangrijk dat u alle producten uiterst zorgvuldig behandelt bij de ontvangst en de montage tot u zeker weet dat alles correct werkt. Bij ontvangst van uw pakket met velgen of een kompleet pakket met velgen en banden, test u altijd eerst slechts één wiel.

Wanneer u niet-gemonteerde banden ontvangt, moet u altijd controleren of u de correcte banden hebt ontvangen voordat u deze monteert op uw velgen. Pak de resterende banden/wielen niet uit tot u zeker weet dat de/het eerste velg/wiel past.

Neem contact met ons op binnen 14 dagen indien het niet past.

Reinig de naaf zorgvuldig en zorg ervoor dat de contactoppervlakken met de auto en de velg schoon en glad zijn. Controleer of de velgen direct contact maken met het contactoppervlak van de auto. Indien bouten, centreerringen zijn bijgeleverd, moet u deze gebruiken. De naafringen moeten worden gemonteerd in het centrale gat van de velg voor een optimale balans. Draai de velg voorzichtig rond en zorg ervoor dat u de schuifmaten, enz. hebt verwijderd.

Haal altijd de moeren/bouten aan na ongeveer 100 km. Controleer ook de luchtdruk van de banden na de montage. Uw retourzendingsrecht is niet meer geldig als het product is beschadigd tijdens de montage, het balanceren of de behandeling in het algemeen. Denk er ook aan dat gebruikte producten niet kunnen worden teruggezonden.

Dit betekent dat banden/velgen die u hebt gemonteerd of op een andere wijze hebt gebruikt niet worden aanvaard als retourzending (met verwijzing naar de Europese en Nederlandse Wet Koop op Afstand).

Als u onze instructies voor een testmontage hebt gevolgd en slechts één band hebt gemonteerd om te testen, kunt u het product terugzenden (in de veronderstelling dat u het product niet hebt beschadigd tijdens de testmontage).

Aluminium velgen moet u reinigen met water en een milde autoshampoo. Let op met krachtigere stoffen of bepaalde soorten velgreinigingsproducten. Deze kunnen de velg mogelijk beschadigen. Dit soort schade wordt niet gedekt door de fabrieksgarantie.