Interco

Interco is een bedrijf gevestigd in Louisiana in de Verenigde Staten. Het doel van het bedrijf is om de beste banden voor de rensport, off-road voertuigen en voertuigen die worden gebruikt voor drag races te produceren. Een voortdurende inspanning om de beste banden te produceren en altijd aan kop van de technologische ontwikkeling te staan, heeft het tot een erkend bedrijf in de branche gemaakt. Vandaag produceert het bedrijf een reeks banden voor verschillende doeleinden.

De banden van het bedrijf voor vierwielige voertuigen bevinden zich in de categorie Light Truck Tires. Er zijn een aantal verschillende banden die geschikt zijn voor alle types voertuigcategorieën. Niet in de laatste plaats bieden de banden op grond van hun verschillende afdekking het hoofd aan alle uitdagingen die ruwer terrein met zich meebrengen. Binnen de serie Race Master Banden vind je in plaats daarvan verschillende banden die zijn ontworpen voor drag racing. Deze hebben een minimaal profiel en in sommige gevallen zelfs helemaal geen profiel om zo min mogelijk weerstand te bieden, zodat u snel hoge snelheden kan bereiken.

Het bedrijf produceert ook Interco-banden die zijn ontworpen voor gebruik in de landbouw en voor industriële doeleinden. Hier biedt het bedrijf banden die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op tractoren en soortgelijke voertuigen. Deze banden zijn van nature veel grover en zo ontworpen dat ze zorgen voor stabiliteit en sterkte op verschillende manieren. De banden zijn dan ook voorzien van een zeer ruwe afdekking.

De banden van Interco bevinden zich zeker in de hogere prijsklasse, maar ze bieden een veel hogere kwaliteit dan de producten van de meeste andere bedrijven. Met banden van dit bedrijf vindt u kwaliteit, waarbij u er zeker van kunt zijn dat de banden niet alleen lang meegaan, maar ook ongelooflijk veilig en stabiel zijn.