Jinyu

Jinyu is een toonaangevende Chinese bandenfabrikant en werd opgericht in 1995. Het is niet alleen één van 's lands grootste bedrijven, maar ook een firma met één van de efficiëntste en modernste fabrieken van het land. Niet als laatste wordt Jinyu door vele buitenlandse bedrijven als de betrouwbaarste en beste bandenproducent van China gezien. Eén van de redenen is dat het bedrijf een consequente kwaliteitscontrole handhaaft, zodat de producten altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Bovendien zijn de prijzen voor de banden van Jinyu zeer goed. Ze worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld. Als u toevallig een auto op de straat uitkiest, is de kans groot dat juist deze auto met banden van deze producent uitgerust is.

Jinyu biedt banden voor verschillende voertuigen, maar vooral voor gewone personenauto's en vrachtwagens. U hebt een breed aanbod voor SUV's, maar ook voor lichte off-road voertuigen van verschillende soorten. Ze houden tijdens vele jaren van zware omstandigheden stand, zonder in de prestaties teleur te stellen.

De filosofie van de Jinyu-band is gebaseerd op vier pijlers. Ten eerste, bieden ze het hoogst mogelijke comfortniveau. Bovendien zijn ze ontworpen om zo stil mogelijk te rijden, wat vooral belangrijk is voor het milieu. Onjuist gebouwde banden kunnen in feite veel lawaai genereren. Daarnaast worden ze zo geproduceerd, dat ze zo veilig mogelijk zijn en de bestuurder de beste controle over het voertuig geven.

Als u banden van Jinyu kiest, dan doet u dat wat velen voor u reeds gedaan hebben: u kiest banden die betaalbaar zijn en een hoge kwaliteit en een lange levensduur bieden. Met de banden van deze toonaangevende Chinese bandenproducent krijgt u een product met fantastische rijeigenschappen. De banden zijn zowel zacht als veilig en betrouwbaar. En last but not least is het gunstig voor uw portemonnee.