Kenda

Kenda is een bandenfabrikant die werd opgericht in 1962 in Taiwan. Het bedrijf staat bekend om zijn brede repertoire en produceert banden voor motorfietsen, auto's, fietsen en rolstoelen. De ervaring in de productie van banden voor verschillende toepassingen heeft ertoe geleid dat Kenda een uitzonderlijke know-how heeft op dit gebied. Kenda heeft expertise over hoe veilig en duurzaam banden worden geproduceerd die een zachte en soepele rijervaring garanderen. De banden van Kenda zijn bijzonder geschikt voor het stedelijk gebied en voor degenen die hun auto gebruiken om naar het werk te rijden. Maar het bedrijf heeft ook uitstekende producten voor ruwer terrein. Of u nu wilt racen in het bos of lange afstanden in een sneeuwstorm aflegt, de banden van Kenda bieden de beste prestaties in alle opzichten.

De ontwikkelaar en de ingenieurs van het bedrijf zijn voortdurend bezig met de technische informatie om banden te produceren met onovertroffen duurzaamheid. Aangezien het bedrijf al tientallen jaren aan de behoeften van de klant voldoet en steeds de nieuwste technologie gebruikt, is het op zijn plaats een breed scala aan producten aan te bieden. De rijervaring en de veiligheid van de klanten staan altijd in het middelpunt. In de afgelopen 50 jaar, heeft het bedrijf zijn concept tot in de perfectie afgewerkt. Kenda test haar banden meerdere malen onder zware en veeleisende omstandigheden, zodat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is. Dit geldt niet alleen voor de prestaties van de banden, maar ook voor de meest milieuvriendelijke productie. Kenda heeft een stringent programma voor energie-efficiëntie. De banden moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen voordat ze worden vrijgegeven voor verkoop.

Het maakt niet uit met wat voor auto u rijdt, op de goede kwaliteit van Kenda-banden kunt u altijd rekenen. De producten hebben vele prijzen en verkiezingen gewonnen in verschillende categorieën. Kenda wordt beschouwd als een innovatieve producent, op wie u altijd kunt rekenen. Dit geldt voor prestaties en veiligheid voor zowel auto's en fietsen.