King Meiler

King Meiler is een bandenmerk dat in het budget-segment ligt. Met banden van deze fabrikant kunt u rijden met robuuste en veilige banden, zonder een fortuin te besteden. Een ander voordeel van deze band is dat het een Duits merk is en de banden dus het best geschikt zijn voor het Scandinavische klimaat. Dit is het meest zichtbaar in de winterbanden die uitzonderlijk comfort en veiligheid bieden.

De filosofie van de banden van King Meiler is gebaseerd op drie pijlers. Eén van hen is de reeds genoemde lage prijs. Dit betekent dat de klant altijd zeker is van een band die aanzienlijk goedkoper is dan er bij de concurrentie te krijgen is. De tweede pijler is de veiligheid van de banden. Het bedrijf probeert dit te verzekeren op verschillende manieren. Gedeeltelijk door het nieuwste ontwerp en andere maatregelen die ervoor zorgen dat de band zo ontwikkeld is dat hij elke uitdaging aankan. De banden zijn bijvoorbeeld zo vervaardigd dat aquaplaning wordt verminderd en ze tegelijkertijd een goede grip hebben op de weg. Daarnaast vind het bedrijf het belangrijk dat de stabiliteit van de banden zorgvuldig getest en gecontroleerd wordt. De laatste peiler die de banden van King Meiler definieert, is hun milieubewustzijn. In de Europese wetten worden er hoge eisen gesteld aan banden ten opzichte van het geluidsniveau bij het rijden evenals het uitstoten van gevaarlijke stoffen in de natuur.

Er zijn dus drie goede redenen om een product te kiezen van King Meiler bij de volgende bandenkoop. Het bedrijf biedt goedkope, veilige en vooral milieuvriendelijke banden. Banden van King Meiler zijn daarom een goede keuze voor de hele wereld!