Kings Tire

Kings Tire produceert banden, buizen en kleppen voor verschillende voertuigen. Het bedrijf produceert niet alleen banden voor gewone auto's, maar biedt ook banden voor industriële voertuigen. Het bedrijf werd opgericht in 1988 in Taiwan en heeft nu drie fabrieken in Tianjin, China. Kings Tire biedt een wereldwijde service. De producten zijn te vinden in zowel Europa als de VS, Australië en Nieuw-Zeeland. Aangezien de export de belangrijkste markt voor Kings Tire vormt, worden alle producten grondig getest en geïnspecteerd om aan de internationale normen en veiligheidsvoorschriften voor banden voor alle soorten voertuigen te voldoen.

Naast banden voor normale voertuigen, produceert het bedrijf ook banden voor lichte bedrijfswagens alsook vrachtwagens en bussen. Bovendien produceren ze ook een aantal banden die worden gebruikt voor speciale toepassingen, met name in de industrie. In het assortiment van het bedrijf zijn ook banden voor kranen en heftrucks, evenals voor vrachtwagens en voertuigen die hoofdzakelijk worden gebruikt in de mijnbouw. De wereldwijde vraag naar mineralen en metalen in de afgelopen tien jaar is exponentieel toegenomen. Daarom is de vraag naar banden voor machines in deze sector ook sterk toegenomen.

Maar het bedrijf biedt ook banden aan die zijn ontworpen voor gebruik in andere agrarische sectoren. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld banden voor kruiwagens en grote tractoren en maaidorsers. Kings Tire produceert ook speciale banden voor quads en scooters die extra ondersteuning nodig hebben.

Met banden van Kings Tire verkrijgt u gegarandeerd een product dat een ongelooflijk hoge kwaliteit heeft. Als u een bedrijf heeft in de industrie of de landbouw, dan kunt u er zeker van zijn dat de producten in deze reeks speciaal zijn aangepast en zich op het hoogste technische niveau bevinden. Als u een band van Kings Tire selecteert, krijgt u banden met hoge duurzaamheid en hoge prestaties.