Leao

Leao Tires is een Canadese bandenfabrikant, die de markt sinds de late jaren '90 bevoorraadt met kwaliteitsbanden voor een reeks verschillende types voertuigen. Het bedrijf probeert niet alleen om de beste banden te produceren, maar heeft ook een goed ontwikkelde dienst voor de vragen van klanten. Het bedrijf werkt volgens vijf verschillende basisprincipes, om de klanten gelukkig en tevreden te maken. Deze zijn ook de redenen waarom u banden van dit bedrijf zou kiezen.

Ten eerste probeert Leao voortdurend door het bandontwerp de banden zo veilig mogelijk te maken. Niet in de laatste plaats zijn ze erin geslaagd banden te produceren die een veel kortere remweg hebben dan normale banden, dankzij juiste materialen en het juiste profiel. Zij zijn er ook in geslaagd om duurzamere banden dan de concurrentie te produceren. Door middel van strenge testen, is de uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Tegelijkertijd zorgen de banden voor een dempend effect tijdens het rijden, zodat het geluidsniveau in de auto lager is. De technische ontwikkeling van producten betekent ook dat uw rit met banden van Leao stabieler is. Niet in de laatste plaats is het manoeuvreren met een snelheid van 260 km / u gemakkelijk.

In het assortiment van het bedrijf, vindt u banden voor bijna alle soorten voertuigen. Ze worden niet alleen voor gewone personenauto's, maar ook voor vrachtwagens en off-road-voertuigen geproduceerd. Een ander bandendeel zijn banden voor landbouwvoertuigen of industriële voertuigen. De markt voor dergelijke producten is exponentieel gegroeid in de afgelopen jaren.

Kies daarom banden van Leao voor een betere kwaliteit en veiligheid!