Malhotra

Malhotra is een gerenommeerde bandenfabrikant, die sinds 1954 bestaat. De firma behoort tot de bekendste merken van de bandenindustrie. Malhotra is vooral om zijn visionaire betrokkenheid en de innovatieve manier van productie bij het produceren van banden voor auto's, industriemachines en landbouwvoertuigen bekend. Het bedrijf behoort nu tot de leidende fabrikanten en exporteurs van banden die worden verkocht over de hele wereld.

Toen de onderneming zijn werkzaamheden in 1954 begon, was het werkterrein nog anders ingedeeld. In het begin produceerde de firma vooral rubber, dat dan door een ander bedrijf tot banden verwerkt werd. Pas in 1978 verscheen de eerste bandenserie van Malhotra. Deze nieuwe business liep zo goed, dat de productie in 1989 uitgebreid werd, om zowel de behoeften van gewone personenauto's als ook van tractors en industriemachines te dekken. In de vroege jaren '90 kreeg het bedrijf de kans om zijn producten te exporteren. In de loop der tijd heeft de exportmarkt zich als de belangrijkste tak van het bedrijf ontwikkeld.

De banden van deze fabrikant bieden veel voordelen die ze voor zowel bedrijven als particulieren aantrekkelijk maken. Alle banden verdragen extreme temperaturen en zorgen voor minimale wrijving op de weg. Bovendien beschikken de banden over uitstekende schokdempende eigenschappen en brengen bij het rijden een zeer gering geluidsniveau voort. Om verschillende redenen zijn banden van Malhotra een economische keuze. Ten eerste zijn ze goedkoop, maar gelijktijdig kwalitatief hoogwaardig. Daarnaast zijn de banden van de fabrikant zo geconstrueerd, dat ze bij het rijden minimaal benzine verbruiken. Door dit geringe verbruik bespaart u veel geld.

Met banden van Malhotra krijgt u goedkope banden van hoge kwaliteit.