Marangoni

Marangoni is een Italiaans bedrijf, dat banden van de hoogste kwaliteit produceert. De banden worden in Italië gemaakt en dekken de behoeftes van veel verschillende types voertuigen. Het bedrijf heeft zich voornamelijk in banden voor gewone personenauto's, SUV's en lichtere vrachtwagens gespecialiseerd. Marangoni is zo trots en overtuigd van de kwaliteit van de producten, dat het bedrijf klanten een levenslange garantie biedt. Zo kunt u er zeker van zijn, dat u tijdens het rijden niet voor onaangename verrassingen zal komen te staan. De levenslange garantie beschermt u niet alleen tegen eventueel zichtbare fabricagefouten, maar ook tegen onverwachte schade die met de slijtage van de banden ontstaat. Met deze garantie onderscheidt Marangoni zich duidelijk van andere fabrikanten en toont absoluut vertrouwen in de producten. Want wie zou anders durven om een dergelijke garantie te bieden?

Marangoni is een bandenfabrikant die zijn banden niet alleen in Italië produceert, maar ook daar ontwikkelt zodat de producten aan alle veeleisende voorschriften voldoen. Niet in de laatste plaats heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van banden die op verschillende manieren aan milieubescherming bijdragen. Enerzijds wordt een maximale poging gedaan milieuschade te verminderen, veroorzaakt door op de weg achterblijvende slijtage. Anderzijds bieden de banden zo'n gering mogelijke rolweerstand en reduceren ze wrijving, zonder dat de veiligheid verloren gaat. Ten derde is ook de fabriek waar de banden geproduceerd worden een uiterst milieuvriendelijke plek: de stroom wordt met behulp van zonnecellen verkregen en het hoge milieubewustzijn strekt zich uit over alle activiteiten en alle gebieden.

Wanneer u banden zoekt met een buitengewoon lange levensduur die daarnaast ook nog een milieuvriendelijke keuze vertegenwoordigen, dan is Marangoni voor u de beste keuze. Want met deze banden levert u ook een bijdrage aan een betere toekomst voor de volgende generatie.