Marshal

Banden van het merk Marshal zijn er inmiddels al meer dan 25 jaar. Het bedrijf is marktleider in landen als Duitsland, Italië en Australië. De grootste markt is echter Engeland, waar het bedrijf voor de hoge kwaliteit van banden voor alle voertuigen bekend is. Er zijn normale autobanden evenals banden voor vrachtwagens verkrijgbaar. Het bedrijf breidt zijn brede aanbod voortdurend uit met nieuwe modellen. Marshal heeft aanzienlijke investeringen in technologische ontwikkelingen gedaan wat een gestage verbetering van producten mogelijk maakt. Het testcentrum van het bedrijf is gevestigd in Engeland. Daar worden nieuwe concepten ontworpen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Marshal is populair in landen met een heel ander klimaat, omdat de banden het in zowel droge en warme landen als Australië goed doen, als in Noord-Europese landen waar ijzige wegen in de winter geen uitzondering zijn. De winterbanden bieden zelfs bij een gladde weg een uitstekende grip en ook het remvermogen van het voertuig is uitstekend met deze banden. Door technische resultaten in de rubbertechnologie konden optimale profielpatronen ontwikkeld worden die zelfs bij hoge snelheden voor extra grip en uitstekend remvermogen zorgen. Marshal verkoopt ook banden die het hele jaar gebruikt kunnen worden, hoewel het bedrijf bij een gladde weg in de winter winterbanden aanraadt. De all-seasonbanden zijn bijzonder geschikt voor natte wegen en bolwerken ook ritten in de sneeuw zonder problemen. De zomerbanden onderscheiden zich door hun goede rijeigenschappen en hoge stuurprecisie op zowel nat als droog wegdek en bieden tegelijkertijd een sterk remvermogen. Het bedrijf biedt onder meer banden voor SUV, daarbij behoren de modellen Modelle Matrac, X3-KL17 en Road Venture. De Matrac toont bij het rijden op gladde wegen hoge prestaties, terwijl de Road optimaal is voor het rijden in de stad, omdat het een zeer rustig rijplezier biedt.

De Venture is een perfecte SUV-band voor het stadsverkeer. De rijervaring van deze band is ook uitgesproken rustig en stil.