U kunt uw banden en velgen bij één van van onze talrijke samenwerkingspartner laten monteren. De meerderheid van onze partners ontvangt uw bestelling direct via ons. Dit goed ontworpen systeem is bijzonder voordelig voor onze klanten door de lage transportkosten en het ook nog tijdige en gemakkelijke levering mogelijk maakt. Wanneer u de banden en velgen niet zelf wilt monteren, raden wij u directe levering bij uw garage aan. Zij regelen dan de montage voor u.

Wanneer u naar onze online kassa gaat heeft u de mogelijkheid om de banden bij één van onze bedrijfspartners bij u in de buurt te laten bezorgen. U kunt onze partner zoeken op plaats of op postcode. Maak een keuze voor de garage waar de bestelling moet worden bezorgd en ga dan verder met het betalingsproces. Het afleveradres is automatisch aangepast. U hoeft de banden niet bij de post af te halen, uw bestelling wordt direct aan de garage van uw keuze geleverd. Daar worden de banden en velgen volgens afspraak gemonteerd.

Wij zijn trots dat wij u samenwerkingspartners in heel Nederland aan kunnen bieden. Deze gaan uiterst professioneel te werk en zorgen ervoor dat de bendenwissel snel en probleemloos verloopt. Wij kiezen onze partners met grote zorgvuldigheid uit en letten erop dat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Voordat wij met een garage gaan samenwerken testen wij hun deskundigheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Klikt u uw stad aan of voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde garage te vinden. Of u nu gebruik wilt maken van bandenmontage of niet, de levertijd bedraagt in de regel vijf werkdagen. Normaal gesproken kunt u de goederen na vijf dagen bij de garage ophalen. Door omstandigheden kan het voorkomen dat het langer duurt. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar „Levering“.

Let op

Wanneer u een afspraak wilt maken in verband met de montage van de banden of bij andere vragen, verzoeken wij u om contact op te nemen met de garage van uw keuze. NoordenBanden informeert de garage wanneer wij uw goederen versturen.