Novex

Novex is een bandenmerk met aanzien wiens naam zoveel als "de juiste keuze" betekent. Het gaat om een bedrijf dat banden voor de meeste omstandigheden die men op de weg aantreft, produceert. Het assortiment omvat bijvoorbeeld banden voor conventionele personenwagens, lichte vrachtwagens maar ook voor coaches en diverse auto's met vierwielaandrijving. Novex onderscheidt zich van de massa bandenbedrijven, omdat het bedrijf banden in verschillende maten produceert en daarmee de behoeften van de meeste bedrijven dekt. Tegelijkertijd garandeert het bedrijf de hoge kwaliteit van de producten. Dit wordt gewaarborgd door strenge tests, waarbij de uitstekende eigenschappen van elke band op de proef worden gesteld.

Voor conventionele personenwagens biedt Novex banden met een langere levensduur en een hogere mate aan veiligheid, die zich permanent uit bij voertuigcontrole. Ook de Novex-serie van high-performance banden moet genoemd worden.

De banden voor grotere voertuigen zoals vrachtwagens of treinwagons zijn exact aan de eisen van het rijden aangepast: bij deze banden staat duurzaamheid voorop en tegelijkertijd wordt een geringe geluidsuitstoot gewaarborgd. Het is in het bijzonder voor u als bestuurder van het voertuig cruciaal, dat een lage frequentie van het rijgeluid bij lange ritten tot slaperigheid leidt en daardoor het risico op ongelukken verhoogd wordt. Natuurlijk is een laag geluidsniveau ook een voordeel voor het milieu.

Novex biedt hoogwaardige banden voor iedereen die op zoek is naar stabiele en duurzame banden. Met de keuze van dit merk draagt u bij tot zowel uw eigen veiligheid als het milieu. Kortom: een goede keuze!