Ornet

Ornet Tyre is een bedrijf dat snel tot één van de marktleiders is uitgegroeid. De firma produceert banden voor conventionele auto's, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Het verbazingwekkende van dit merk is het snelle succes. Al na een paar jaar in de branche, ging Ornet de concurrentie aan met grote fabrikanten zoals Michelin, Bridgestone en Goodyear. Aan het laatste bedrijf werd zelfs een deel van de banden uit de Ornet-stal geleverd.

Het hoofdkantoor van Ornet bevindt zich in China, waar het bedrijf eind jaren '90 opgericht werd. Daar worden alle banden geproduceerd. Daarnaast vindt er ook intensief onderzoek plaats, waarbij nieuwe producten ontstaan en oude verder ontwikkeld worden. Het bedrijf is niet alleen een belangrijke speler op de Chinese markt, het beschikt ook over een zeer goed distributienetwerk in veel landen over de hele wereld. Vandaag worden de producten in niet minder dan 100 landen verkocht. Daarmee is Ornet de derde grootste bandenexporteur van China. Ongetwijfeld een marktpositie waarop men trots kan zijn.

In het assortiment van dit bedrijf vindt u banden die voor conventionele auto's ontworpen zijn alsook banden voor vrachtwagens, trucks en verschillende andere voertuigen. Natuurlijk krijgt u banden voor zomer- en wintergebruik.

Wanneer u ook banden zoekt die lang meegaan en tegelijkertijd niet veel kosten, dan is Ornet een zeer goede keuze. Omdat het merendeel van de banden voor de export geproduceerd wordt en in meer dan 100 landen wereldwijd verkocht wordt, kunt u er zeker van zijn dat deze banden ook aan alle internationale eisen voldoen. Sluit u zich bij de vele duizenden tevreden klanten aan en kies voor het goedkope aanbod van deze spannende nieuwkomer. U heeft de keuze en het is heel simpel. Veel geluk met uw nieuwe banden van Ornet.