Goedkope banden - KOOP UW NIEUWE BANDEN ONLINE

Wij bij NoordenBanden heeft altijd goede prijzen op de banden van de hoogste kwaliteit van de meeste fabrikanten.

Weet je niet wat afmetingen je moet hebben?

Ovation

Ovation

Ovation is een bandenmerk, dat vooral in Australië en Tasmanië verkocht wordt, waar ze tot de grootste fabrikanten behoren, hoewel ze pas sinds de jaren '90 bestaan. De meeste banden van Ovation worden niet geproduceerd in Australië, maar in China. Daar bevindt zich ook het reusachtige fabriekscomplex waar op het oppervlak van een vierkante kilometer ongeveer 6.000 arbeiders werken. De fabriek heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 12 miljoen banden. Het is echter belangrijk om te vermelden, dat de banden niet alleen in bovengenoemde landen verkrijgbaar zijn. Een groot deel van de producten wordt namelijk ook naar talrijke andere landen in de wereld geëxporteerd.

Ovation produceert banden voor veel verschillende automodellen. U kunt banden voor elke auto krijgen, voor een kleine Mazda evenals voor een grote SUV. Daarbij kunt u zeker zijn dat de banden duurzaamheid bieden die ver boven het gemiddelde ligt. Welke auto u ook heeft, u vindt zeker geschikte, duurzame banden bij deze fabrikant.

Een ander belangrijk aspect waar Ovation bij de productie rekening mee houdt, is milieuvriendelijkheid. Dit wordt door verschillende maatregelen gewaarborgd: enerzijds gebeurt de productie op een milieuvriendelijke manier, anderzijds zijn de banden en hun profiel zo ontworpen dat overmatig brandstofverbruik vermeden wordt. Deze banden kunnen worden gebruikt met een zuiver geweten, want Ovation-banden zorgen voor een milieuvriendelijke auto.

De banden van dit merk zetten niet alleen een goedkoop product met uitstekende prestaties neer, ze bieden ook in meerdere opzichten een goede milieuvriendelijkheid. De banden van deze fabrikant zijn zowel voor dagelijkse lange-afstandsrijders geschikt als voor degenen die maar twee maal per jaar met de auto op vakantie gaan. Word één van de vele tevreden klanten wereldwijd, kies voor Ovation.