Rigdon

Rigdon Tyres is een bandenfabrikant die in bijna elke bandenbehoefte, voor particulieren en voor bedrijven in de industrie, voorziet. Deze fabrikant biedt banden voor bijna alle automodellen, maar ook voor grote vrachtwagens en SUV's. Het brede assortiment omvat zowel zomer- als winterbanden. Op het gebied van industriële commerciële voertuigen heeft het bedrijf banden voor grote graafmachines evenals voor tractoren of maaidorsers. Deze fabrikant biedt dus banden voor bijna alle voertuigen.

Ondanks hun extreem verschillende toepassing hebben de banden ook veel overeenkomsten. Ze werden allemaal tijdens intensief onderzoek zo geconstrueerd, dat door de zeer lage wrijving het brandstofverbruik drastisch gereduceerd werd. Tegelijkertijd worden de banden zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Alle chemicaliën van het productieproces worden in detail onderzocht. De bandenindustrie ontwikkelt zich zeer snel. U als klant kunt er echter zeker van zijn, dat Rigdon altijd de top van het onderzoek aanbiedt. Niet in de laatste plaats zijn alle banden van dit bedrijf zo ontworpen dat ze optimaal voldoen aan de eisen van de verschillende voertuigen.

Met de koop van banden van de firma Rigdon krijgt u een hoogwaardig product, dat u helpt veilig, efficiënt en milieuvriendelijk te rijden. Bovendien kunt u volop van de goede rijeigenschappen van uw auto genieten met deze banden. Er zijn veel redenen om bij het kopen van banden voor Rigdon te kiezen.