Rosava is een fabriek die sinds 1976 in de gelijknamige stad banden fabriceert. Rosova is een plaats in Oekraïne, die ongeveer 80 kilometer van Kiev ligt. De onderneming produceert vooral banden voor auto's en vrachtwagens en hecht er grote waarde aan dat de klanten een product met uitstekende kwaliteit en de beste rijeigenschappen krijgen. Een goede band betekent voor Rosava niet alleen lange duurzaamheid, maar ook een veilige en efficiënte rijbelevenis.

Sinds het begin van de productie in 1976 zijn in de Rosava-fabriek naar schatting 180 miljoen banden geproduceerd. Tegenwoordig is deze fabriek met afstand de grootste bandenfabrikant van heel Oekraïne. Het bedrijf zorgt er niet alleen voor dat de banden aan de nieuwste technologische standaarden voldoen, het zorgt ook voor goede arbeidsomstandigheden voor het personeel. Daarmee heeft dit bedrijf ook met betrekking tot sociale verantwoordelijkheid de maatstaven in de branche gezet. Dat deze strategie succes heeft, blijkt uit het feit dat Rosava niet alleen banden voor het eigen merk maakt, maar ook deel neemt aan talrijke projecten van andere fabrikanten over de hele wereld.

Op grond van de hoge standaarden, kunt u er zeker van zijn dat alle producten van de firma Rosava aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. De banden zijn niet alleen onderzocht op hun hoge weerstand tegen slijtage. In het systeem wordt met eenvoudige middelen ook het gedrag van de banden onder verschillende omstandigheden, bij hoge en lage snelheden, gecontroleerd.

In het aanbod van de firma Rosova vindt u banden voor bijna alle soorten personenwagens en lichtere vrachtwagens. Als u zo'n band heeft uitgezocht, zal u duidelijk worden dat u een goede keuze gemaakt heeft. Zowel de rijeigenschappen als de geringe slijtage zullen uw verwachtingen overtreffen. Daarnaast zal ook uw geweten tevreden zijn met de keuze.