Vandaag de dag is Rotalla in China een van de toonaangevende fabrikanten van kwaliteitsbanden. Veel mensen die met het merk en de fabriek, waar de productie plaatsvindt, samenwerken, berichten niet alleen over de extreem hoge kwaliteit, maar ook van een hoogst professionele samenwerking tussen het hoofdkantoor en de medewerkers. De banden van Rotalla worden in een fabriek in Guangrao, Shandon, China vervaardigd. Om een scala aan aspecten te garanderen, werkt de fabriek, die een van de modernste van het land is, in een hoge mate met automatiseringsprocessen die de onderneming onderscheiden en de klanten een fantastische kwaliteit garanderen. Eerst controleren en testen ze alle te gebruiken materialen, zodat de kwaliteit die de klant van het product verwacht zal corresponderen. Verder zijn ook het design en de rijeigenschappen zeer belangrijk. Als dit nog niet genoeg is, wordt er ook voor gezorgd dat alle producten van het bedrijf aan de internationale eisen en standaarden voldoen.

De fabriek waarin de banden worden vervaardigd werd in 1986 gebouwd en is met testapparatuur uit verschillende delen van de wereld uitgerust. De meeste testapparatuur is uit Japan, de VS en Duitsland geïmporteerd. Het productassortiment van de onderneming omvat banden van alle grootten. Natuurlijk bieden ze ook zomer- en winterbanden aan. Het is vooral belangrijk dat de fabriek zijn klanten niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, dat aan alle eisen van de productie voldoet, garandeert, maar de klanten ook een goede besturing met fijne rijeigenschappen biedt. Ze werken namelijk intensief daaraan, dat hun banden ook onder milieuvriendelijke omstandigheden geproduceerd worden en daarbij zo geconstrueerd worden, dat het brandstofverbruik van uw auto gereduceerd wordt.

Daardoor zijn er veel redenen om banden van deze fabrikant boven anderen te prefereren. Niet in de laatste plaats, omdat Rotalla een hoge kwaliteit voor een goede prijs biedt en ze design en fabricage in overeenstemming met de duurzaamheid in milieukwesties bieden. Als u voor Rotalla gaat, kiest u tegen onnodige kosten en voor een betere gezondheid met betrekking tot onze planeet.