Speedways

Deze bandenfabrikant is gebaseerd in Indië en heeft sinds 1984 banden voor de binnenlandse markt geproduceerd. Tegenwoordig concentreert Speedways zich echter vooral op de export en op de snelgroeiende wereldwijde markt voor voertuigen die worden gebruikt in de industrie en de landbouw. Tegenwoordig is het bedrijf Speedways in meer dan 60 landen wereldwijd vertegenwoordigd.

Het assortiment omvat banden voor een breed scala aan voertuigen. Hier vindt u bijvoorbeeld radiaalbanden voor tractoren van elk type. Niet in de laatste plaats kunt u hier ook banden voor verschillende speciale voertuigen vinden, die voor het afstoten van water van verschillende soorten ontworpen zijn. Een andere grote klant van Speedways, is het leger van verschillende landen. Het bedrijf produceert namelijk banden en aanverwante producten voor een aantal militaire voertuigen. In het bijzonder voor degenen die zich in het segment Jeep bevinden. Het bedrijf produceert ook banden voor auto's, die men vaak in het dagelijks leven ziet. In het assortiment van het bedrijf bevinden zich banden voor gemotoriseerde grasmaaiers en voor machines die in de houtverwerkingsindustrie gebruikt worden.

Er zijn onder andere 3 redenen om te kiezen voor banden van Speedways. De eerste reden is dat Speedways altijd al om innovatie en plezier van de ontdekking bekend heeft gestaan. Door continu onderzoek is het ze gelukt om producten te hebben die zich altijd op het nieuwste vlak van de wetenschap bevinden. Bovendien worden hun producten zo getest dat ze een lange levensduur en ongelooflijke rijeigenschappen kunnen bieden. De toetsingscriteria zijn zeer streng en het bedrijf is trots zijn klanten op deze manier producten van de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden. Niet in de laatste plaats zijn hun producten ontwikkeld om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Daarom zijn er drie eenvoudige redenen om banden van Speedways te kiezen. Hun producten bieden kwaliteit en milieubewustzijn tegelijk.