Sportiva

Sportiva is een relatief nieuw merk op de markt, dat verschillende soorten banden produceert. De onderneming heeft niet alleen een verscheidenheid aan modellen in de aanbieding, maar biedt deze ook voor verschillende soorten auto's aan. In het assortiment van Sportiva bevinden zich normale autobanden tot banden voor verschillende types lichte vrachtwagens.

Als nieuwkomer op de markt heeft Sportiva iets te bewijzen, ongeacht wat het doet. Door het aanbod van goedkope banden die tegelijkertijd een uitstekende rijvaardigheid bieden, hebben ze zich tot de favoriete keuze van veel mensen ontwikkeld. Vooral degenen die naar banden zoeken die erg veilig zijn. De banden van Sportiva zijn in feite met specifieke eigenschappen ontwikkeld die het risico op aquaplaning reduceren. Bovendien hebben ze ook een speciaal loopvlakprofiel, dat de bestuurder uitstekende controle over het voertuig biedt.

Een ander aspect dat de Sportiva banden onderscheidt, is hun duurzaamheid. Dit wordt door het gebruik van speciaal ontwikkelde rubbermengsels bereikt en door voortdurend onderzoek waardoor men onnodige slijtage aan de banden kan voorkomen. Wat ook kenmerkend is voor de banden van Sportiva, is dat ze ontworpen werden om zo weinig mogelijk geluid te produceren wanneer men op de weg rijdt. Dit is zowel een aanwist voor u als bestuurder als voor het milieu.

Voor de Sportiva kiezen, is daarom niet moeilijk. Dit bedrijf biedt zowel kwaliteit als een goede prijs. Maar wat ervoor zorgt dat u er echt op kunt vertrouwen dat de producten van Sportiva hun doelstellingen behalen, is dat deze producent in het bezit van Continental is, één van de grootste bandenproducenten ter wereld. Zo kunt u zeker zijn dat de producten van Sportiva de know-how van Continental bevatten.