Starfire

Starfire is een bandenmerk dat in de VS ontwikkeld en in Azië geproduceerd wordt. Starfire is een bedrijf dat min of meer uitsluitend autobanden voor normale auto's produceert en dat doen ze goed. Hun absolute focus is banden aan te bieden die zich dan niet in het onderste prijssegment bevinden, maar wel een hoge kwaliteit en vooral een veilig gebruik van het voertuig te bieden hebben. Deze focus op technische veiligheid maakt de banden van Starfire tot een bijzonder voordelige keuze wanneer u veel kinderen heeft of vaak in een omgeving rijdt waarin u absoluut zeker moet zijn dat uw banden niet falen.

Het bedrijf zelf noemt vijf redenen waarom u alleen banden van hen moet kiezen. De eerste reden is dat alle banden in de VS ontwikkeld en uitvoerig getest worden. Zij zijn van mening dat dit de veiligheid verhoogt, waardoor u zeker kunt zijn dat de banden aan de Westerse standaarden voldoen. Maar dat is lang niet genoeg. Starfire is zo overtuigd van de eigen bandkwaliteit, dat ze een levenslange garantie aanbieden. Dat betekent dat ze de banden vervangen als het om een fabricagefout gaat. Daarnaast bieden ze ook een band die zeer krachtig is zonder dat daardoor de duurzaamheid gereduceerd wordt. De banden hebben ook nog andere voordelen, namelijk dat ze zware lasten kunnen verduren, flexibel zijn en voor veel verschillende voertuigen geschikt zijn.

Maar wat Starfire tot de eerste keuze voor veel klanten maakt, is het feit dat hun banden in tests met geliefde concurrenten zeer goed presteren. Niet alleen de kwaliteit en de rijvaardigheid is beter dan de meeste andere banden, ook de veiligheid is opmerkelijk. Dat maakt van dit merk een goede keuze, vooral voor families met kinderen die een band willen waarop men op alle soorten wegdek kan rekenen.