Sunew

Sunew Tyre is een merk dat wordt verkocht en geproduceerd door Best Choice International Trade Co., dat ook nog andere banden produceert. Het merk Sunew is het premiummodel van het bedrijf, dat ontworpen is om de meeste situaties aan te kunnen. Dit merk richt zich op een effectieve manier op alle eisen die door professionele bestuurders aan zogenaamde high-performancebanden worden gesteld.

De onderneming produceert momenteel twee banden die ontworpen werden om een rijbelevenis van topklasse te bieden. Het model YS618 is speciaal voor gebruik op een sportwagen in de luxe klasse ontwikkeld. Deze band biedt alles wat men zich wensen kan. U vindt hier bijvoorbeeld een profiel dat een uitstekende grip op de weg biedt. Maar er is ook een ingebouwde, goed geteste technologie, die zo goed mogelijk voor een stabiliserende rit zorgt. De banden zijn ook zo ontwikkeld, dat ze een extreem lage reactietijd bieden. U krijgt deze banden in alle groottes die passen op de meeste normale sportwagens in de luxeklasse die men heden op de markt vindt.

Sunew biedt ook een model dat YS112 wordt genoemd. Dit model is eigenlijk voor normale auto's bedacht. Dat houdt in dat u als bestuurder een band krijgt die werkelijk up-to-date is. Naast zijn geperfectioneerde materiaalsamenstelling is de band ook op verschillende andere manieren ontworpen, om u maximale controle te bieden wanneer u op de rijbaan onderweg bent. Niet in de laatste plaats werden deze banden ontwikkeld om aquaplaning te vermijden.

Wanneer u uw racewagen of gewoon uw alledaagse voertuig met de beste banden wilt uitrusten, dan zijn de banden van Sunew de meest voor de hand liggende keuze. De banden kosten natuurlijk een klein beetje meer, maar de prijs wordt door de verbeterde rijervaring meervoudig gecompenseerd. Dat kan lonen, wanneer u al wat geld in een goede sportwagen geïnvesteerd heeft.