SuperKing

Dit bedrijf is een Indische bandenfabrikant, die niet alleen voor de Indische markt produceert. De onderneming heeft een opmerkelijke export, die is goedgekeurd door de Indische regering, maar zelfstandig ook de internationale regelgeving voor bandenproductie volgt. Het bedrijf werd in 1982 opgericht en heeft er sinds haar oprichting altijd aan gewerkt niet alleen aan de top te blijven wat de ontwikkeling van goede banden en andere producten betreft, maar ook te proberen haar export naar andere landen uit te breiden. Vandaag de dag voorziet het bedrijf meer dan 30 landen op de internationale markt van banden.

De reden dat autobezitters er jaar na jaar voor kiezen om hun voertuigen met banden van SuperKing uit te rusten, is dat de onderneming zich altijd inzet om ervoor te zorgen dat het om zijn klanten geeft en hen een uitstekende service biedt. Nu heeft de onderneming een kwaliteitswaarborg die garandeert dat de producten precies dat leveren wat ze beloven. Daarom wordt alle moeite gedaan om het product te vervangen en fouten te verbeteren indien deze ontdekt worden. Daarnaast hebben klanten van de onderneming zelden een meer spontane en hartelijke service gehad dan in de winkels van SuperKing.

Het bedrijf produceert momenteel vooral banden voor zogenaamde twee- en driewielige voertuigen evenals voor een aantal auto's in de landbouw. Dat betekent dat het bedrijf geen banden voor normale auto's maakt. De productie van elke individuele band wordt niet alleen met de nieuwste machines uitgevoerd, maar de producten worden ook aan een grondige controle voor kwaliteitsgarantie onderworpen.

Wanneer u ook een band zoekt die een lange duurzaamheid heeft en aan de uiterste top van de technologische ontwikkeling staat, zijn banden van SuperKing een goede optie. Met hun producten krijgt u veiligheid en duurzaamheid in één.