Torque

Torque is een Britse bandenfabrikant in het hogere prijssegment, om zijn klanten een bandenbelevenis boven het gemiddelde aan te bieden. De banden worden in een state-of-the-art-fabriek geproduceerd en getest om zeker te zijn dat ze doen wat ze beloven. Bovendien zorgt de onderneming ervoor dat de banden ook voldoen aan de op dat moment geldende wetgeving in verschillende Europese landen. Momenteel ligt de nadruk bij Torque op de productie van banden voor auto's en bussen, maar ook voor vrachtwagens.

De banden zijn er speciaal op gericht om de gevestigde, grote kwaliteitsmerken te overtreffen, terwijl men tegelijkertijd een prijs aanbiedt die betaalbaar is. Bij tests in alle Europese landen winnen de banden van Torque het van de meeste van hun concurrenten. Hun banden hebben bijvoorbeeld een kortere remweg op nat en droog wegdek, maar ze wijzen meestal uit beter te zijn wanneer het er om gaat de bestuurder een betere controle over zijn voertuig te bieden. De banden helpen vooral om het brandstofverbruik te verminderen. Dit maakt de keuze voor deze banden heel gemakkelijk voor u. Wie wil niet een band die de meeste andere merken achter zich laat en gelijktijdig voor een goede prijs verkocht wordt?

Torque-banden voor vrachtwagens en bussen hebben vergelijkbare eigenschappen. Niet in de laatste plaats zijn ze ontworpen om de bestuurder maximale controle over zijn voertuig te bieden. Ze hebben ook een kortere remweg dan de meeste banden, terwijl ze een duurzaamheid bieden die de banden van de meeste concurrenten overstijgt. De banden zijn zo ontworpen dat men ze zowel voor lange ritten op de snelweg als voor rijden in de stad gebruiken kan.

Er zijn zoveel redenen om een band van Torque te kiezen. Vooral als u een rijbelevenis wil die veilig is en waarmee u de volledige controle over uw voertuig heeft.