TOYO GESCHIEDENIS

Toyo werd in 1946 in Japan door Rikimatsu Tomihisa opgericht. Sinds haar oprichting staat Toyo voor kwaliteit, prestaties, innovatie en uitstekende service. Daarom geniet Toyo wereldwijd een zeer goede reputatie. Toyo heeft kantoren in Noord-en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Osaka. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 3.000 werknemers. Toyo produceert banden, industriële rubber producten, hard en zacht polyurethaan producten en nog veel meer. Toyo produceert zijn banden onder twee verschillende merknamen: Toyo en Nitto. De banden van Toyo zijn veilig en betrouwbaar en zijn met behulp van de nieuwste technologie ontwikkeld. De banden van Nitto zijn bijzonder exclusief. Ze combineren vrijheid met creativiteit. Toyo streeft er naar een bedrijf te zijn dat de veiligheid en stabiliteit van haar producten continu optimaliseert door het gebruik van specialisten. Om aan de vraag te voldoen, vertrouwt Toyo op bescherming, stabiliteit en snelle levering en haalt zo hoge winsten. Toyo was de eerste Japanse bandenfabrikant die in 1966 een filiaal in de Verenigde Staten opende. Met de locatie in Zuid-Californië, is het bedrijf erin geslaagd om ook in de Verenigde Staten snel uit te breiden. Eind jaren '80 begon Toyo ook banden in de Verenigde Staten te produceren. Sindsdien is Toyo blijven groeien en heeft nu ook vestigingen in andere landen van de wereld. Sinds de jaren '80 is Toyo betrokken bij straatraces in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is Toyo een bekende fabrikant van banden voor gebruik in de autosport. Het succes van Toyo in de wereld van het racen kan worden aangetoond door een lange lijst kampioenstitels.

Banden van Toyo

Het bedrijfsmotto van Toyo is door middel van innovatie en geavanceerde technologie nieuwe standaarden zetten. Het doel van het bedrijf is om een sterke aanwezigheid in de markt te laten zien en te overtuigen met innovatieve producten die oplossingen voor de problemen van de klanten bieden. Ook de goede relatie met medewerkers en belanghebbenden zal Toyo behouden, net als een creatieve ondernemersgeest. In productontwikkeling en innovatie is Toyo een marktleider. Zo kan het bedrijf zijn klanten volledig tevreden stellen. Toyo is bijvoorbeeld toonaangevend in de ontwikkeling van banden met grotere velgen voor sportwagens. Het bedrijf heeft ook speciale sportbanden voor SUV's en lichte vrachtwagens ontwikkeld. De band genaamd Proxes S/T was een bestseller en stelde de leidende positie van het bedrijf op de markt voor sportieve banden zeker. In 2003 werd de band Open Country M/T geïntroduceerd, een band die ideaal voor off-road ritten is. De band is resistent en biedt uitstekende prestaties op de weg, maar ook op de snelweg biedt het een aangename rijervaring. De Versado LX, een luxe band van Toyo, werd in 2007 op de markt gebracht. Deze markeert de eerste stap van het bedrijf op het gebied van luxe banden.

Vanzelfsprekend heeft Toyo zijn eigen onderzoeksfaciliteiten en testfaciliteiten. In de onderzoeksinstellingen worden nieuwe technologieën ontwikkeld. Tegelijkertijd wordt onderzocht hoe de bestaande technologie voor geoptimaliseerde producten kan worden gebruikt. Op het testsysteem van Toyo worden alle nieuwe producten zorgvuldig gecontroleerd. Zo kan er gegarandeerd worden dat alle producten voldoen aan de hoge normen van het bedrijf. De hoge kwaliteit van de banden wordt gewaarborgd door de zogenaamde "Tire Design Platform Technology". Het is een methode waarbij de prestaties van verschillende voertuigen op de weg geanalyseerd worden. Bovendien worden de producten ook geregeld met de bewezen band simulatie technologie gecontroleerd. Toyo kent de invloed die een band op de prestaties van een auto en de rijervaring heeft. Daarom worden comfort, stabiliteit van het voertuig, de duurzaamheid van de band en de prestaties bij hoge snelheden gecontroleerd. Doordat de band wordt getest op verschillende voertuigen en op verschillende wegen, kan worden vastgesteld welke invloeden de band door veranderende omstandigheden ervaart. Toyo vindt het belangrijk om de banden te testen in realistische omstandigheden. Zo was Toyo in het verleden in staat om de hoogste kwaliteit producten te leveren en zal dit ook in de toekomst blijven doen. De simulatieprogramma's die Toyo toepast, zijn specifiek voor dit doel ontwikkeld. Zo kan ook de software worden aangepast aan bedrijfsstandaarden. Het kan worden bijgewerkt, als Toyo nieuwe band technologieën toepast.

TOYO BANDEN

Toyo biedt een breed assortiment banden. Welke auto u ook met banden uitrusten wil, Toyo heeft de juiste producten voor u. Toyo banden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ze bieden de best mogelijke dienst en zijn zeer duurzaam. Toyo garandeert u dat u met uw banden tevreden zult zijn, ongeacht voor welk type voertuig u nieuwe banden koopt. Met de banden van Toyo krijgt u een beter rijgevoel en hoog comfort. Om aan de behoeften van de klanten te voldoen, is Toyo continu bezig met de ontwikkeling van de producten. Voor u als klant zijn er tal van redenen die voor Toyo banden spreken. Toyo biedt niet alleen een hoge kwaliteit banden, maar ook een uitstekende klantenservice. U krijgt antwoord op al uw vragen en u krijgt hulp om de juiste band voor uw voertuig te kiezen. Toyo vindt het belangrijk om de klanten ook in de toekomst van innovatieve, hoogwaardige en hoge kwaliteit banden evenals bekwame klantenservice te bieden.

Toyo Banden

VIND BANDEN VAN TOYO