Tyrex International Rubber Co. is een bandenfabrikant uit China, die in 2006 opgericht werd. Tyrex werd met behulp van buitenlandse investeerders opgericht en gecreëerd om voor verschillende ondernemingen de productie van moderne banden te vergemakkelijken door de toepassing van de nieuwste innovaties. De firma is niet op de productie van standaardbanden gericht, maar produceert min of meer alleen banden die bestemd zijn voor voertuigen die vooral in de mijnbouwindustrie gebruikt worden. De markt voor deze banden ligt deels in China, maar de onderneming verkoopt niet op de laatste plaats aan de rest van de wereld. Dat betekent dat hun banden gespecialiseerd zijn en hun klanten een meerwaarde wordt aangeboden die maar weinig bedrijven die dit soort banden aanbieden, kunnen bieden.

Het bijzondere aan de banden van Tyrex is dat ze ervoor gemaakt zijn om de ruwe omgeving van mijnen te weerstaan. Om dit te bereiken wordt een speciale rubbersamenstelling gemaakt, die niet alleen de banden extra duurzaam maakt, maar ook een unieke controle over de auto toe staat. Bovendien leent het profiel op de banden zich in het bijzonder om moeilijke situaties in mijnen de baas te kunnen. Ook hebben de banden een fantastische grip, wat de controle over het voertuig buitengewoon maakt.

De banden van Tyrex zijn bijzonder geschikt voor diegenen die banden voor een gunstige prijs willen zonder een compromis over de kwaliteit te sluiten. Wanneer u voor een band van Tyrex kiest, kunt u uit een heel scala van extra diensten kiezen. De onderneming biedt bijvoorbeeld aan uw banden met een speciale gel te vullen, wat ervoor zorgt dat u nooit meer een lekker band krijgt. Dat kan bijzonder handig zijn als u weet dat in de omgeving waar u de banden gaat gebruiken banden moeilijk te krijgen zijn.

Tyrex is een goede keus voor iedereen die goede banden voor een gunstige prijs wil hebben!