Westlake produceert banden voor bijna alle voertuigen die zich in alle situaties hebben bewezen. Westlake biedt zijn klanten de hoogst mogelijke kwaliteit, wat uitzonderlijk is. U vindt banden voor auto's en bestelwagens, SUV's, vrachtwagens en aanhangwagens. Daarnaast creëert Westlake een speciale 'High-Performance' serie.

De banden voor reguliere personenauto's zijn zo ontworpen dat ze maximale veiligheid en een laag geluidsniveau met een maximale milieuvriendelijkheid combineren. Daarom zijn Westlake banden ideaal voor bijvoorbeeld gezinsauto's. Maar zelfs als u in een sportwagen rijdt, kunt u een geweldige rijervaring met 'High-Performance' banden van Westlake bereiken. Als u op zoek bent naar banden die in hun kwaliteit en reactievermogen ver boven het gemiddelde liggen, dan slaagt u gegarandeerd bij Westlake. De banden zijn namelijk juist voor die rijeigenschappen ontwikkeld.

De banden voor vrachtwagens en bussen bieden bij lange reizen vanzelfsprekend maximale veiligheid en comfort. U vindt bij Westlake banden voor bijna alle modellen. Speciaal voor bedrijven en particulieren die nieuwe banden nodig hebben, zijn deze banden bijzonder goed, omdat ze de veiligheid tijdens het rijden vergroten.

Westlake biedt banden voor de meeste commerciële voertuigen die u op straat tegenkomt. Als u banden wenst die zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën dan spreken Westlake banden voor zich. Als u in uw auto zit en wegrijdt met uw nieuwe Westlake banden, zult u onmiddellijk begrijpen waarom.