YOKOHAMA GESCHIEDENIS

Yokohama is opgericht in 1917 en is één van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio. Yokohama heeft ongeveer 20.000 werknemers. Het bedrijf produceert banden voor personenauto's, SUV's, vrachtwagens, bussen, industriële voertuigen, enz. Yokohama biedt niet alleen banden aan, maar ook rubberslangen, waterdicht materiaal, lampen en golf producten. Yokohama heeft een onderzoeksfaciliteit die onder andere materialen en productontwerpen ontwikkeld. Dit is ook waar producten worden getest en geëvalueerd. Naast deze onderzoeksfaciliteit, worden de banden van het bedrijf in drie testsystemen onderzocht. Eén van deze systemen is speciaal ontworpen om winterbanden te testen. Om de hoogste kwaliteit van de producten te garanderen, dragen alle productielocaties van het bedrijf Yokohama het kenmerk ISO 9001, een certificaat dat internationaal wordt gebruikt om de kwaliteitscontrole te waarborgen. Naast de hoge eisen aan de kwaliteit van hun banden, streeft het bedrijf ook naar een beperking van de uitstoot van kooldioxide. Daarvoor worden zeer efficiënte systemen gebruikt.

Banden van Yokohama

Het doel van Yokohama is om producten te leveren die het leven van mensen verbeteren en vergemakkelijken. Om producten te ontwikkelen die het welzijn bevorderen, investeert het bedrijf sterk in de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Yokohama vindt het daarnaast belangrijk om een werkplek te creëren waar de werknemers worden gewaardeerd en die hen energie geeft. Yokohama heeft het doel dat alle medewerkers samenwerken en bij de productontwikkeling hun best doen, om daarmee het leven van alle mensen te vergemakkelijken. Yokohama streeft ernaar om met het bedrijf op een eerlijke manier en in harmonie met de omgeving te werken. Het onderzoekscentrum van Yokohama is gelegen in de Hiratsuka fabriek. Het is uitgerust met de nieuwste apparatuur en de nieuwste instrumenten. Daar ontwikkelen onderzoekers technologieën voor de volgende generatie. Yokohama heeft ook toegang tot de meeste testapparatuur, waarbij de banden getest worden. Hierdoor kan het bedrijf de hoogste kwaliteit garanderen. In het testsysteem zal D-PARC controleren hoe de banden zich gedragen in verschillende weersomstandigheden en op het wegdek. Hier is bijvoorbeeld een testbaan die een ritje op bochtige bergwegen simuleert. In de 'TIRE TEST CENTER OF ASIA' worden de prestaties van de banden getest bij hoge snelheden. Alle banden van het bedrijf worden onderworpen aan dit strenge onderzoek. Hierdoor garandeert Yokohama dat u als klant banden met de hoogste kwaliteit en prestaties krijgt.

Yokohama werd door Yokohama Cable Manufacturing Co., Ltd (tegenwoordig Furukawa Electric Co., Ltd) en de Amerikaanse onderneming BF Goodrich opgericht. In 1919 begon het bedrijf met de productie van banden in zijn fabriek in Hiranuma. In 1937 werden de banden eerst met het label Yokohama gemarkeerd en tenslotte werd in 1963 het hele bedrijf tot Yokohama Rubber Co., Ltd. hernoemd. Sinds de oprichting van Yokohama is het bedrijf gestaag gegroeid en zijn de bedrijvigheid evenals de voorzieningen uitgebreid. Yokohama is al zeer vroeg bij het milieu betrokken. In 1993 heeft het bedrijf een actieplan ontwikkeld, waarin richtlijnen voor de bescherming van het milieu werden opgenomen. Sindsdien heeft Yokohama zijn milieu-impact verder beperkt. Om de uitstoot te verminderen, is Yokohama in 2001 een project gestart voor de vermindering van industrieel afval. Yokohama is ook bezig met een project voor het behoud van bossen. Zo worden op alle Yokohama faciliteiten bomen geplant. Yokohama is continu bezig om de uitstoot te minimaliseren en om de wereld een beetje beter te maken. Natuurlijk heeft Yokohama productiefaciliteiten ontwikkeld die de impact op het milieu zo laag mogelijk houden, dat geldt voor de nieuwe faciliteiten alsook voor bestaande installaties. Yokohama is ook vastbesloten om alle afval in de toekomst te recyclen. Vandaag de dag hebben alle Yokohama fabrieken in Japan een nul emissie bereikt en ook afval wordt niet gedumpt. Het bedrijf is zich van haar verantwoordelijkheid voor duurzame ontwikkeling en milieu bewust.

YOKOHAMA BANDEN

Voor alle Yokohama banden geldt dat zij betrouwbaar en van eerste klas kwaliteit zijn. Yokohama biedt banden voor alle voertuigen, van personenauto's en vrachtwagens tot bouwvoertuigen. Door fors te investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten, door middel van zorgvuldig onderzoek en door het verkoop tegen lage prijzen, streeft Yokohama ernaar om het leven van mensen te verrijken. Yokohama maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Het personeel van het bedrijf streeft naar een eenvoudiger en beter leven voor mensen, de samenleving en de hele wereld. Als u op zoek bent naar banden die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en zijn geproduceerd door een milieubewust bedrijf, dan heeft Yokohama de juiste banden voor u. De banden van Yokohama zijn betrouwbaar en verbeteren rijplezier. Of u nu op zoek bent naar banden voor uw vrachtwagen of uw auto, u kunt u er zeker van zijn dat Yokohama de juiste banden voor u heeft.

Yokohama Banden

VIND BANDEN VAN YOKOHAMA