Zeetex is een bandenfabrikant waarvan de producten vandaag de dag in meer dan 85 landen op alle continenten verkocht worden. Deze fabrikant produceert banden voor alle bedrijfsvoertuigen. Het aanbod bevat echter ook banden voor minder voorkomende voertuigen zoals SUV's en vrachtwagens. Er zijn vele redenen om banden te kiezen van deze fabrikant. Eén daarvan is de specialisatie op gewone banden, waar in het bijzonder twee aspecten op de voorgrond staan: veiligheid en milieuvriendelijkheid. Zeetex richt zich voornamelijk op de productie van veilige banden. Veiligheid is vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Daarom worden de banden zo ontworpen dat ze de best mogelijke grip op nat wegdek bieden en geven zij de rijder absolute controle over de auto. Voor dit doel worden de banden met een speciaal profiel gemaakt. Natuurlijk is ook het milieubewustzijn een belangrijk aspect. De banden van Zeetex worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast zijn de banden gebouwd om zowel het brandstofverbruik en lawaai te minimaliseren.

Het aanbod van Zeetex ligt op het gebied van banden van personenauto's voor bijna alle standaard modellen. Het assortiment bestaat uit zomer-en winterbanden. U kunt er zeker van zijn dat Zeetex de juiste banden voor uw auto heeft.

Ook de banden voor vrachtwagens en bussen zijn perfect afgestemd op deze voertuigen. Zij bieden de hoogste veiligheid en tegelijkertijd aangenaam comfort voor korte en lange ritten. Met name bij lange ritten is comfort essentieel.

Zeetex banden voor uw auto, uw vrachtwagen of motorrijtuig, betekenen veel voordelen voor u. Als laatste, maar niet het minst van belang krijgt u bij Zeetex wat u wenst, vooral als u op zoek bent naar veiligheid en comfortabele rijeigenschappen bij uw auto.