Neem gerust contact met ons op indien u vragen of suggesties en dergelijke heeft. Wij hebben de tevredenheid van onze klanten als doel gesteld. Daarom bieden wij hoge kwaliteit banden en velgen aan en bieden daarnaast deskundig advies

Mocht het voorkomen dat u onder klantinformatie geen antwoorden op uw vragen krijgt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van deskundig advies en helpen u graag bij onduidelijkheden en hechten grote waarde aan klanttevredenheid.

U kunt ons via het volgende e-mail adres bereiken:

Bij vragen of suggesties met betrekking tot ons assortiment

Wanneer u vragen of suggesties heeft met betrekking tot ons assortiment, dan horen wij dat graag van u. Wij vinden het erg belangrijk om ons aanbod te optimaliseren naar de wensen van de klanten.

Algemene vragen over de bandengrootte en overige zaken

Wanneer u niet zeker weet welke banden het beste bij uw auto passen, neem dan alstublieft contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring in de bandenindustrie beschikken wij over uitgebreide vakkennis over de verschillende merken en kwaliteitsniveau's van de banden voor uw wagen.

Stuur ons een e-mail

Vragen over uw bestelling

Geef in het contactformulier uw naam en uw telefoonnummer op. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij antwoorden prompt.

U kunt de actuele status van uw bestelling online volgen.

Mijn bestelling

Overige vragen bij uw bestelling

Stuur ons een e-mail

Bij klachten of retourzendingen ontvangen wij graag bericht.

reklamationen@delti.com

Overige

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met het volgende e-mail adres

Hier kunt u trerugkoppeling geven of uw mening met ons delen.

Info@delti.com

Voor technische ondersteuning bij vragen over de website

NoordenBanden.nl: info@noordenbanden.nl

DackOnline.com: webmaster@delti.com