0

Geen producten in je winkelmand.

CALL SUPPORT

1234.7890

Manieren om je velgen te pimpen

Je kent het wel: in het begin ben je superblij met je auto. Hij is nog mooi en je bent er superzuinig op. Maar na een tijdje begin je echter ruiger te rijden en kunnen er bijvoorbeeld krasjes op je auto komen. Ook als je je auto buiten hebt staan of vaak door de regen rijdt, kan er op den duur roest op je velgen komen. Is dit bij jou ook het geval en wil je je velgen oppimpen, zonder een fortuin te spenderen? Lees dan deze tips!

Water transfer printing

Water transfer printing of hydrodippen is een manier op een print aan te brengen op een driedimensionaal oppervlak. Deze techniek kan op allerlei oppervlakken worden toegepast, maar velgen zijn er dus ook heel geschikt voor. Hoewel er veel professionals zijn die dit kunnen, kan je het ook zelf doen (mits je geen twee linkerhanden hebt natuurlijk). Dat scheelt natuurlijk erg in de kosten. Het is dan wel een tip om eerst te oefenen met wat andere dingen, want je wil natuurlijk niet je velg verpesten. 

Spraydippen

Een andere manier om je velgen aan te pakken is met Spraydip. Spraydip is een kunststof coating die je met een spuitbus op je velgen aan kan brengen. Het aanbrengen van Spraydip is supermakkelijk, dus iedereen kan het zelf thuis doen. Daarnaast is Spraydip ook heel makkelijk weer te verwijderen wanneer je aan iets anders toe bent. Daardoor is Spraydip een hele goedkope manier om je velgen een nieuwe look te geven. Over looks gesproken, Spraydip is er in veel verschillende kleuren en finishes. Van een felle kleur zoals rood of blauw of iets minder opvallends zoals zwart. En ook qua finishes kan je het zo wild maken als je zelf wil: van mat tot glans tot metalic. Leef je uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *