0

Geen producten in je winkelmand.

CALL SUPPORT

1234.7890

Private leasen neemt toe in populariteit

Je kunt er bijna niet meer om heen: Private lease, oftewel als particulier een auto leasen. Op internet, tv commercials, radio of in de krant. Overal zie je reclame voorbij komen over splinternieuwe auto’s die je kunt leasen voor een scherp maandbedrag. Is private lease echt zo gunstig als het lijkt?

Waarom zou je kiezen voor private lease?

Voor een vast bedrag per maand rijd je een nieuwe auto. In dit bedrag zit alles inbegrepen, natuurlijk met uitzondering van de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes. Ook hoef je geen spaargeld te investeren in de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Maar het voornaamste is nog dat je niet bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten. Iets wat toch altijd het vervelendste is bij het bezitten van een eigen auto. Je weet dus precies waar je aan toe bent en kunt zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Een elektrische auto leasen

Je ziet steeds meer Elektrische auto’s rijden. Zakelijke rijders kiezen steeds vaker voor een elektrische auto vanwege de steeds grotere actieradius. Niet alleen zakelijke rijders, maar ook particulieren willen graag elektrisch rijden. Een drempel is echter de hoge aanschafwaarde van elektrische auto’s. Wanneer je een elektrische auto gaat leasen als particulier valt dit probleem weg. Ook kun je gebruik maken van de subsidie voor elektrische auto’s die door de overheid beschikbaar wordt gesteld. Deze subsidie geldt namelijk niet alleen voor het kopen van een elektrische auto, maar ook voor het leasen van een elektrische auto.

Kleven er ook nadelen aan private lease?

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen te bedenken wanneer je kiest voor private lease. Je gaat voor een bepaalde periode een leasecontract aan en zit hier dus aan vast. Tussentijds je leasecontract beëindigen brengt extra kosten met zich mee. Er zijn uitzonderingen waarbij het leasecontract eerder beëindigd kan worden. Check daarom altijd goed de private lease voorwaarden! Je wordt ook BKR geregistreerd wanneer je een private leasecontract afsluit. En wanneer je meer kilometers rijdt dan is afgesproken in je leasecontract, betaal je een extra vergoeding per gereden kilometer.

Door de bomen het bos niet meer zien

Je bent nieuwsgierig geworden naar private lease, of je bent er eigenlijk wel uit. Nu is het zaak om een betrouwbare leasemaatschappij te vinden die jou van de beste private lease aanbieding kan voorzien. Private lease vergelijker mijnprivatelease.com helpt jou hierbij. Op deze website worden alle private lease auto’s van betrouwbare aanbieders in één overzicht weergegeven. Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte of meerdere offertes aanvragen alvorens je daadwerkelijk het private leasecontract afsluit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *