0

Geen producten in je winkelmand.

CALL SUPPORT

1234.7890

Tips bij het lenen van geld

Geld lenen is niet goed en kost altijd veel geld, dat is het algemene verhaal wanneer je met mensen praat over het lenen van geld. Toch is dit niet helemaal waar. Met de juiste voorwaarden en op de juiste manier geld lenen is eigenlijk vrij simpel en risico vrij. Hierbij nog maar eens de grondregels van verstandig en verantwoord geld lenen. Hou problemen buiten de deur met de juiste regels!

Alleen als het echt nodig is of meer geld oplevert

Geld lenen kost rente, en dus geld. En voor die rente zult u moeten werken. Daardoor zult u dag in dag uit aan uw lening worden herinnerd. Totdat de lening is afgelost. En dat kan jaren duren. En wanneer u dan terugkijkt zult u waarschijnlijk schrikken van de hoeveelheid rente die u heeft betaald. En zult u zich realiseren wat u allemaal met dat geld had kunnen doen. Leen dus alleen geld als het echt niet anders kan of wanneer de lening wordt benut voor een investering waarmee u juist geld verdient.

Vergelijk de tarieven


Het Internet heeft dit tegenwoordig vreselijk makkelijk gemaakt. Als u via Google zoekt naar ‘rente vergelijken’ zult u honderden sites vinden waarop rentetarieven van leningen worden vergeleken. Let daarbij goed op dat u de echte rentes vergelijkt en niet de aanbiedingen waarbij u bijvoorbeeld het eerste jaar maar de helft of helemaal geen rente betaalt. Het gaat toch echt om de jaren daarna. Een lening afsluiten kan ook direct online. Vergelijk aanbieders gemakkelijk en kies de juiste op Geld lenen bij Overstappen.nl

Leen liever geen geld van familie of vrienden


Lekker goedkoop, denken veel mensen. Maar het leidt vaak tot wantrouwen en ruzie. Geld lenen is een zakelijke aangelegenheid. Dus sluit u een lening af bij een partij waarmee u een zakelijke relatie heeft. U sluit uw lening dus bij voorkeur af bij een bank of een verzekeraar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *